eur:
393.52
usd:
367.01
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

A 24. lett a magyar bobcsapat

A 24. helyen végzett a magyar bob a torinói téli olimpián. A szombati harmadik futamban a magyarok az eddigi legjobb idejüket menték.

A Gyulai Márton, Kürtösi Zsolt, Margl Tamás, Pintér Bertalan összeállítású csapat a 25 résztvevőből csak a brazil csapatot tudta megelőzni, az új-zélandiak nem vállalták az indulást.

"Az első futamot rontottuk el, a második és a mostani jól sikerült. Úgy érzem, egy-két hellyel tudtunk volna előrébb végezni, de így sem rossz. A csapat két héten át kemény idegi és fizikai megterhelésnek volt kitéve, és ezt megelőzően ilyennel nem is találkozott. Ennek tükrében kell értékelni az eredményt. Járhattunk volna úgy is, mint a brazilok, akik például az utolsó körben óriási buktak" - mondta Gyulai Miklós, a bobosok csapatvezetője.
   
A dél-amerikaiak egyébként a harmadik futamban a pálya alsó részénél nagy sebesség mellett borultak, de nem esett bajuk. Õk zártak az utolsó, 25. helyen. A negyedik, záró futamon már csak a legjobb húsz csapat indulhat.
  
 A Gyulai Márton, Pintér Bertalan páros korábban, a kettesbobok mezőnyében a 29., utolsó helyen zárt.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×