eur:
392.14
usd:
366.68
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Kisteleki az amatőrök favoritja

Az amatőr küldöttek többsége ismét Kisteleki István ligaelnököt támogatta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöki posztjáért zajló versenyben. Pellady Pétert nem engedték be a terembe kampányolni, Kisteleki viszont az ad hoc bizottság vezetőjeként jelen lehetett.

Az amatőr küldöttek többsége újra támogatásáról biztosította Kisteleki Istvánt a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki posztjáért zajló versenyben.

Az amatőrök mai tanácskozásán a jövő hétfői rendkívüli tisztújító közgyűlésen szavazásra jogosult 60 küldött közül 46 vett részt, és 38-an voksoltak a ligaelnökre, 8-an pedig tartózkodtak.

Pellady Pétert nem engedték be a terembe kampányolni, Kisteleki István viszont az MLSZ-t ideiglenesen irányító ad hoc bizottság vezetőjeként jelen lehetett.

Nemes Ferenc, a Fejér megyei szövetség elnöke azt mondta, hogy Kisteleki István nem MLSZ-elnökjelöltként volt jelen, hanem hivatalból, az ad hoc bizottság elnökeként segített előkészíteni a közgyűlést.

A küldöttek megismerték a felügyelő bizottság és az MLSZ jelentését a szövetség gazdasági helyzetéről, majd kérdéseket tettek fel az anyaggal kapcsolatban Kisteleki Istvánnak.

Az amatőr küldöttek úgy gondolták, nem lett volna etikus, ha a harmadik elnökjelölt, Genzwein Ferenc távollétében Pelladynak lehetőséget biztosítanak a kampányolásra.

Pellady a távirati irodának úgy nyilatkozott, hogy semmi rendkívüli nem történt. Hozzátette: szó sem volt arról, hogy nem akarták meghallgatni, csak öt óra tanácskozás után fáradtak és éhesek voltak a küldöttek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×