eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A jól sikerült kűr után 17. lett a magyar jégtánckettős

A jól sikerült kűr után a 17 .helyen végzett a Hoffmann Nóra, Elek Attila jégtánckettős a torinói téli olimpián. Az aranyérmet az első számú favorit, az orosz Navka, Kostomarov páros nyerte.

A kétszeres junior világbajnoki ezüstérmes duót a 24 pár közül ezúttal nyolcadikként szólították, és előadásuk során flamencót táncoltak, mindezt látványos elemekkel tarkítva.
/>/>/>/>
/>/>/>/>Ezt jól bizonyítja, hogy szabadkorcsolyázásuk jobban sikerült két előttük álló kettősénél is, igaz, közülük csak a franciákat sikerült megelőzniük, az amerikaiakat nem.

 

/>/>

A magyar páros sikeres hétfői szereplése arra volt elég, hogy a 17. helyen zárja a versenyt.

Az olimpiai bajnok a toronymagas favorítnak tartott orosz Tatjana Navka, Roman Kostomarov páros lett, megelőzve az amerikai és az ukrán kettőst.


/>/>/>/>Hoffmann Nóra az MTI-nek azt mondta, hogy nagyon élvezték a versenyt, és elégedettek a teljesítményükkel. Hozzátette: reálisan nézve legfeljebb a 17. helyre lehettek volna jók, tőlük ebben a mezőnyben ez a maximum.
/>/>/>/>
/>/>/>/>A magyar jégtáncoshölgy cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint a jövőben nem Elek Attilával, hanem egy kanadai fiúval versenyezne.
/>/>/>

/>

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×