eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

László Csaba helyett olasz edzője lett a Sopronnak

Az olasz Dario Bonetti lett a Sopron labdarúgócsapatának új vezetőedzője László Csaba helyett. A szakember szerződése fél évre szól, de opcióval meghosszabbítható. Bonetti pályaedzője Vass László lesz.

Az olasz Dario Bonetti lett a Sopron labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A soproni együttes többségi tulajdonosa, Vizer László Máriusz fél évre állapodott meg a 45 éves szakemberrel. A megállapodás opcióval meghosszabbítható.

Bonetti pályaedzője Vass László lesz, aki László Csabával hétfőn érkezett a soproniakhoz. László Csaba kinevezésével a klub kisebbségi tulajdonosai nem értettek egyet, ezért a trénernek el kellett hagynia a csapatot.

A keddi taggyűlésen tájékoztatták Vizert, hogy számukra és a város sportszerető közvéleménye számára László Csaba személye nem elfogadható.

A tréner májusban a Ferencváros edzőjeként sportszerűtlenül viselkedett a Sopron ellen 5-1-re elveszített Magyar Kupa-döntőben, ezért egy-egymillió forintra büntette a szövetség és az FTC is, ráadásul távoznia kellett a válogatott másodedzői posztjáról.

A Magyar Kupa címvédőjénél február 7-én menesztették Selymes Tibort, helyét a korábbi szakmai igazgató, Nagy Tamás foglalta el. A szakember két nappal később lemondott, mert a tulajdonos határozott kérésére ellenére ugyanis nem volt hajlandó elküldeni a keretből a csapatkapitány Bagoly Gábort.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×