eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz

Brutálisan meggyilkoltak egy mozgássérült fogathajtót Jászberényben

Jászberényben brutális kegyetlenséggel meggyilkolták Taczman Elek fogathajtó bajnokot és feleségét. A rendőrség közleménye szerint az 51 éves mozgássérült sportoló és 44 éves feleségének holttestét családi házukban vasárnap délelőtt a család fia találta meg.

Meggyilkolták Taczman Elek fogathajtó bajnokot és feleségét Jászberényben. Ezt helyi sportlovasok közölték a Magyar Távirati Irodával.

Az 51 éves férfi és 44 éves feleségének holttestét családi házukban vasárnap délelőtt a család fia fedezte fel. A rendőrség korábban annyit közölt, hogy a feltételezett gyilkosságot valószínűleg szombat este nyolc óra és éjfél között követték el.

Az eset Jászberény központjához közel, a Sándor utcában álló családi házban történt. Különböző helyszíni források szerint az áldozatokkal brutális kegyetlenséggel végeztek.

Még nem erősítették meg

A rendőrség ugyanakkor továbbra sem erősítette meg hivatalosan, hogy az áldozat a fogathajtó bajnok és felesége. A nyomozók egyelőre azt sem árulják el, hogy a házaspár lakásából vittek-e el értékeket.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kovács Ágnes azt mondta az InfoRádiónak, hogy azért nem nyilatkoznak az ügyről, mert az veszélyeztetné a nyomozás sikerét.

Taczman Elek sportpályafutása

Taczman Elek 2004-ben vonult vissza az aktív sportolástól. Kétszeres mozgássérült világbajnok, egyszeres világbajnoki ezüstérmes volt egyes fogathajtásban. Magyar bajnoki címe mellé Derby-győzelmet is szerzett, eredményei alapján a sportág örökös bajnoka lett.

A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Mozgáskorlátozottak Szövetsége mély megdöbbenéssel értesült Taczman Elek és felesége nem természetes úton, nem ismert körülmények között bekövetkezett haláláról - olvasható a két szervezet közös közleményében.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×