eur:
393.22
usd:
367.87
bux:
65951.82
2024. április 24. szerda György

Tovább nőtt a Barcelona előnye

Az élen álló Barcelona 3-0-ra győzött a Mallorca vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.

A Barcelona a Mallorca elleni 3-0-ás győzelme után már egyértelműen zsebben érezheti az újabb spanyol bajnoki címet. Bár még csak a 21. forduló ért véget, a katalán gárda előnye már 12 pont a tabellán, mert a második helyen álló Valencia csak 2-2-es döntetlent játszott a vendég Zaragozával.

A Valencia az egy pontnak is örülhetett, hiszen a Zaragoza bő egy óra játék után már két góllal vezetett, míg a hazai gárda csak a hajrában - emberelőnyben - szerzett két góllal tudott egyenlíteni. A Real Madrid 2-1-re nyert a Celta Vigo pályáján, így előrelépett a harmadik helyre, hátránya egy pont a Valenciával szemben.

További eredmények:
Celta Vigo-Real Madrid 1-2
Osasuna-Betis 0-2
Sevilla-Villarreal 2-0
Alavés-Real Sociedad 3-1
Espanyol-Malaga 3-1

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×