eur:
393.75
usd:
364.98
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Rio Ferdinand fejese döntött

Hosszú idő után ismét pontot veszített a listavezető Chelsea az angol labdarúgó-bajnokságban. A Manchester United a hosszabbításban szerzett Rio Ferdinand-fejesgóllal 1-0-ra legyőzte a Liverpoolt.

Az élen álló Chelsea 1-1-es döntetlent játszott a vendég Charltonnal az angol labdarúgó Premier League 23. fordulójában. José Mourinho csapata most először hullajtott pontokat a Stanford Bridge-en.

A londoni együttes Gudjohnsen góljával a 18. percben vezetést szerzett, de előnyét nem tudta növelni, a vendégcsapat pedig kiegyenlített: az állandó gólfelelős, Bent volt eredményes. A hajrában még Carvalho kiállítása miatt is bosszakodhatott a hazai publikum. Ezzel együtt a Chelsea előnye még így is 14 pont a tabellán a Manchester Uniteddal szemben.

Sir Alex Ferguson együttese a rangadón 1-0-ra legyőzte a vendég Liverpoolt, így tartja második helyét. Az Old Traffordon összecsapás rangadó nagy iramot és küzdelmet, de közepes színvonalú játékot hozott. Éppen letelt a 90 perc, már-már mindenki elkönyvelte a pontosztozkodást, amikor ékezett Rio Ferdinand, és fejesével eldöntötte a mérkőzést.

Az angol válogatott középhátvéd egyértelműen a meccs legjobbja volt: a második félidőben egy nagy Liverpool-helyzetnél az utolsó centimétereken érte utol és vágta ki a kapu felé tartó labdát.

A Manchester United a Bajnokok Ligájában címvédő Liverpool 12 meccses veretlenségi sorozatát szakította meg a Premier League-ben.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×