eur:
392.84
usd:
366.15
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Megduplázná jegybevételeit az Arsenal

Jegybevételének megduplázására számít az új stadion átadásával az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Arsenal vezetősége.

A 60 ezer fő befogadására alkalmas aréna 2006-os átadását követően évente 70 millió font (25,4 milliárd forint) értékben tervez belépőket eladni a londoni klub.

Az AFP francia hírügynökség szerint, amennyiben az elképzelés valóra válik, akkor ebben a tekintetben az Arsenal lesz a világ legeredményesebb csapata, mivel megelőzi az éllovas Manchester Unitedet.

A MU tavaly 61,2 millió fontos (22,2 milliárd forint) bevételre tett szert az Old Trafford 67 ezer helyére szóló jegyek, illetve bérletek értékesítéséből.

Az Arsenal jelenlegi stadionjában, a Highburyn 38.500 néző követheti figyelemmel a mérkőzéseket. Belépők eladásából tavaly 33 millió font (11,9 milliárd forint) folyt be.

Az Ashburton Grove-on épülő új arénában az átlagosnál drágábbak lesznek a jegyek, de a csapat elöljárói nem tartanak attól, hogy üresen maradnak a helyek.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×