eur:
393.5
usd:
364.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Nem indul eljárás Kisteleki István ellen

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága nem indított eljárást Kisteleki István ellen. A ligaelnök megbüntetését Bozóky Imre, az MLSZ volt vezetője szorgalmazta.

Nem indul fegyelmi eljárás Kisteleki István ligaelnök ellen. Az MLSZ fegyelmi bizottságának elnöke, Birinyi István azt mondta, hogy a sporttörvény érvényben lévő rendelkezései alapján a testület nem jogosult megbüntetni a ligaelnököt.

Bozóky Imre, az MLSZ volt elnöke azután kezdeményezte a fegyelmi eljárást, hogy beszámolója szerint Kisteleki István a szövetség elnökségének december 20-ai ülésén felrúgta a székét, csalónak nevezte az elnökséget, majd távozott a tanácskozásról. A sportvezető akkor úgy fogalmazott, hogy "a liga elnöke a szövetség hivatalos ülésén és nagy nyilvánosság előtt is több alkalommal sportszakemberhez méltatlan, becsületsértő magatartást tanúsított az MLSZ elnökével és elnökségével szemben".

Kisteleki István egy nappal az eset után, az MLSZ rendkívüli közgyűlésén bocsánatot kért viselkedéséért.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×