eur:
370.97
usd:
344.70
bux:
46850.16
2023. június 2. péntek Anita, Kármen

Háromezren búcsúztak Zavadszky Gábortól

Az MTK és a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetői, játékosai és szurkolói hétfőn közösen búcsúztak a pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt Zavadszky Gábortól.

A megemlékezés résztvevői a Hidegkuti Stadion játékoskijárójánál, a futballista fényképe előtt elhelyeztek egy-egy szál gyertyát vagy virágot.

Végh Zoltán és Illés Béla, a kék-fehérek játékosai rövid beszédben búcsúztak egykori társuktól. Az eseményre eljöttek az 1995-ben Bajnokok Ligájába jutott FTC játékosai (ennek az együttesnek is tagja volt Zavadszky Gábor), valamint részt vett a megemlékezésen Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Liga elnöke is.

A búcsúztatás után a mintegy 2500-3000 fős tömeg tagjai néma csendben, egy-egy szál gyertyával vagy fáklyával a kezükben átsétáltak az Üllői úti stadionhoz.

Az FTC-klubház falára egy fekete zászló alá tették ki Zavadszky Gábor fotóját. A két egyesület vezetői, játékosai és szurkolói itt is lerótták kegyeletüket, majd Tepszics Ignác, az FTC Rt. cégvezetője, valamint a ferencvárosi Baráti Kör titkára búcsúzott el rövid beszédben a játékostól.

Az elmúlt évben a ciprusi Apollon Limassolnál játszó, korábban az FTC-vel, a Dunaferrel és az MTK-val is magyar bajnokságot nyert, négyszeres válogatott Zavadszky Gábor életének 32. évében hunyt el. Halálának pontos oka egyelőre nem ismert, a szombati vizsgálatok után az orvosok úgy nyilatkoztak, hogy a tragédiát valószínűleg tüdőembólia és szívinfarktus okozta.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Magához tért Amerika, pluszban zártak a tőzsdék

Magához tért Amerika, pluszban zártak a tőzsdék

Az amerikai képviselőház szerdán késő este megszavazta az adósságplafon felfüggesztéséről szóló törvényjavaslatot, és ezzel a szenátus elé terjesztette azt. A lépés óvatos optimizmust hozott a piacokra, az ázsiai tőzsdék jellemzően emelkedtek, és az európai börzéken is mérsékelt emelkedés látszott, és az USA-ban is javult a hangulat. A hazai részvénypiacon a magyar kormány tegnap este bejelentett lépéseire reagált a magyar tőzsde.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×