eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Sagnol mégis marad a Bayernben

Willy Sagnol 2010. június 30-ig meghosszabbította szerződését a Bayern München labdarúgócsapatánál. A hírt Uli Hoeness, a Dubaiban edzőtáborozó együttes menedzsere jelentette be - nem titkolva, hogy vissza akartak vágni a Juventusnak.

"Céljaink elérésében nagyon komoly szerepet szánunk Willynek" - mondta Hoeness, aki nem tagadta, talán más lett volna a helyzet, ha Michael Ballack elfogadja a bajorok szerződéshosszabbítási ajánlatát.

"Michaelnek 30 millió eurót kínáltunk azért, ha négy évvel meghosszabbítja szerződését. A megadott határidőig nem adott egyértelmű választ, így a neki szánt összeg szabadon felhasználhatóvá vált. Más feltételekkel később is szívesen tárgyalunk vele, de most már neki kell keresnie minket. Boldogok vagyunk, hogy az elmúlt hetekben Sebastian Deislerrel 2009-ig, Lucióval pedig 2010-ig sikerült szerződést hosszabbítani."

Sagnolért a Bayern Münchennek a Juventus ajánlatát kellett felülmúlnia.

"Egy évvel ezelőtt a torinóiak ingyen elvitték tőlünk Robert Kovacot, meg akartuk mutatni, hogy nem lehet mindig szórakozni velünk" - tette hozzá Hoeness. "Mélyen a zsebünkbe nyúltunk, de nemcsak a Juventusnak, hanem a többi élklubnak is jelezni akartuk: a Bayern München szakmai és anyagi téren is bárkivel felveszi a versenyt."

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×