eur:
395.65
usd:
372.03
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Räikkönent a Toyota is csábítja?

Sajtóértesülések szerint Kimi Räikkönen kedvező ajánlatot kapott a Forma-1-es Toyota csapattól. A McLaren-Mercedes kétszeres világbajnoki ezüstérmes pilótáját a Bild című német lap információi szerint 2007-től öt évre szerződtetné a legnagyobb költségvetéssel rendelkező csapat.

Räikkönen az olasz Jarno Trulli helyét venné át, az öt szezonra állítólag 100 millió eurót és a német Ralf Schumacherrel szemben első számú pilótai státuszt garantálnának a finn klasszisnak.

Az elmúlt hónapokban a sajtó - éppen a Bild vezetésével - arról írt, hogy a következő szezon után az állítólagosan megkötött előszerződés alapján Räikkönen a Ferrarinál folytathatja pályafutását.

A múlt héten Norbert Haug, a Mercedes sportigazgatója a spanyol Fernando Alonso leigazolása után megjegyezte, hogy Räikkönen aláírhatja 2007-től érvényes szerződését a McLarennel, ha akarja.

Räikkönen a következő idényt mindenképpen a wokingiaknál tölti. A finn versenyző a folytatásról azt mondta, hogy még nem kötelezte el magát sehová a 2007-es szezonra, és csak 2006-ban dönt a jövőjéről.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×