eur:
394.34
usd:
369
bux:
65310.1
2024. április 23. kedd Béla

Miamiban a válogatott

Megérkezett Miaimba érkezett az Egyesült Államokban túrázó magyar labdarúgó-válogatott, ahol magyar idő szerint vasárnap 21 órakor a miniállam Antigua és Barbuda ellen lép pályára.

Lothar Matthäus szövetségi kapitány együttesét a Miami Intercontinental Hotelben szállásolták el. Az első, átmozgató edzést a szálloda melletti parkban tartotta a német szakvezető.

A magyar szövetség honlapja szerint kora este már a találkozó színhelyén, a Miami International University stadionjában gyakorolt a gárda, amely csütörtökön Phoenixben 2-0-ra kikapott Mexikótól. A találkozó a tervezettnél korábban, magyar idő szerint vasárnap este kilenc órakor kezdődik.

Lothar Matthäus szerződése december 31-én lejár a magyar szövetséggel. Ha az MLSZ nem hosszabbítja meg a megállapodást, akkor a karibi miniállam elleni barátságos találkozó lesz a német tréner utolsó mérkőzése a magyar válogatott kispadján.

Kedden rendkívüli elnökségi ülést, szerdán pedig rendkívüli közgyűlést tartanak az MLSZ-ben. A tanácskozások után nem kizárt, hogy akár Bozóky Imre elnököt is felállítják posztjáról. Szerdán a liga ülésén megjelent 18 klubtulajdonos közül 17 lemondásra szólította fel Bozóky Imrét, ugyanakkor az amatőrök küldöttjei közül sokan továbbra is támogatják a szervezet első emberét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×