eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Az Inter nyerte a milánói derbit

Az Inter 3-2-re győzött a Milan ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A brazil Adriano két góllal járult hozzá csapata sikeréhez, a másodikat a hosszabbításban fejelte.

Az Inter ezzel megelőzte a tabellán városi riválisát, így már a második. Hátránya tíz pont a címvédő Juventusszal szemben, amely ezúttal 4-0-ra nyert a vendég Cagliari ellen.

Spanyolországban a Barcelona 2-1-re győzött a vendég Sevilla ellen, és továbbra is vezeti a tabellát.

Két további eredmény: Málaga-Real Madrid 0-2, Osasuna-Mallorca 1-0.

A német Bundesligában a Bayern München az őszi bajnok, miután a 16. körben 2-1-re nyert a vendég Kaiserslautern ellen. A Werder Bremen 0-1-ről fordítva 4-1-re győzött a Köln otthonában. A Köln gólját Szabics Imre szerezte. A válogatott csatár kezdőként lépett pályára, de a 30. percben kisebb combsérülése miatt le kellett cserélni.

Az angol bajnokság 16. fordulójában: Manchester United-Everton 1-1. A tabellát a Chelsea vezeti.

A holland élvonal rangadóján: Feyenoord-Eindhoven 1-0.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×