eur:
396.18
usd:
369.54
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Pixabay

Van egy hírünk a YouTube-ról, de nem igazán jó

A már eddig is a videókat időnként megakasztó hirdetések mellé újabb érkezhetnek.

A YouTube gyakran kerül a kritikák kereszttüzébe az egyre több reklám miatt, melyek mind gyakrabban szakítják félbe a videókat - írja a hvg.hu.

Azonban ez idáig volt egy hely, ami eddig mentesült a reklámblokkoktól. Amikor megállítunk egy videót, akkor legfeljebb az ajánlott tartalmak ugranak fel, hirdetések nélkül. Ám a YouTube erre is rájött és most bele kezdett egy kísérletbe, hogy mit szólnának az emberek (és a hirdetők), ha váratlanul itt is felbukkanna egy-kettő.

Ráadásul a YouTube új szabályzata alapján megkerülhetetlenek lesznek a reklámok

A portál az Android Authority cikke nyomán azt írja, hogy a Google anyacége, az Alphabet első negyedévre vonatkozó pénzügyi beszámolójában Philipp Schindler, a cég üzleti vezérigazgató-helyettese úgy fogalmazott: pozitív eredményeket hozott a teszt, és a hirdetők is lelkesednek érte.

Ugyan nyilvános tervek még nincsenek a globális bevezetésre, de ez a pozitív hangnem elég valószínűvé teszi, hogy rövidesen egyre többen találkozhatnak majd reklámokkal – akkor is, amikor csak pár pillanatra megállítanak egy videót. A reklámok először az okos-tévés alkalmazásokban tűntek majd fel, de még a YouTube még a mobilos reklámblokkolókra is lecsap.

Címlapról ajánljuk
Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×