eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Dodge típusú veterán mentőautó az Országos Mentőszolgálat mentőnapján a budapesti Városligetben 2023. szeptember 2-án.
Nyitókép: Lakatos Péter

Veteránautós esemény jön Esztergomban

Akkor és Most Jármű Expo néven rendeznek a hétvégén a régmúlt, illetve a jelen két- és négykerekű járműveit bemutató kiállítást Esztergomban.

Akkor és Most Jármű Expo néven rendeznek a hétvégén a régmúlt, illetve a jelen két- és négykerekű járműveit bemutató kiállítást Esztergomban, a programot zenei fesztivál és lampionos hajós felvonulás színesíti - közölték a szervezők.

A Nagy Duna sétánynál található Rugby Club területén teherautókat, autókat, motorokat és kerékpárokat állítanak ki, valamint látható lesz a Suzuki teljes négykerekű termékpalettája, motorkerékpárok és hajómotorok társaságában.

A látogatók bepillantást nyerhetnek az elmúlt 100 évet felölelő rádiós, fotós és filmtechnikai eszközök sokaságába, valamint a regisztrált jelentkezők ingyenes fotós tanfolyamon vehetnek részt, ahol a legkorszerűbb eszközöket is kipróbálhatják.

A zenei fesztivál keretében szombaton fellép a Matolcsi Acoustic Band és a Ladánybene 27, vasárnap pedig Filip Gyuri és Barátai, valamint Radics Gigi ad koncertet.

Április 30-án, a munka ünnepe előtti délutánon a Duna-Ipoly Nemzeti Park és az Esztergom Madárakol Természetvédelmi Egyesület munkatársai kirakókkal, fészekbemutatóval és természettel kapcsolatos programokkal várják családokat.

Sötétedéskor rendezik meg a Lampionos Hajós Felvonulást, amelyen zenés kísérettel és színes fényekkel feldíszített hajók, csónakok úsznak le a Kis-Dunán. A programsorozat zárásaként este tíz órától az Anna and the Barbies ad koncertet a Rugby Club területén.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 09:12
×
×
×
×