eur:
394.36
usd:
370.48
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Lisszabon, 2018. május 12.Siklósi Őrs, az AWS zenekar énekese előadja a Viszlát nyár című dalukat az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében Lisszabonban 2018. május 12-én. A nemzetközi döntőben 26 produkció verseng a győzelemért. (MTI/EPA/José Sena Goulao)
Nyitókép: JOSÉ SENA GOULAO

Tragikusan fiatalon elhunyt az Eurovíziós Dalfesztivál 2018-as magyar versenyzője

Az AWS zenekar frontembere leukémiás volt, 29 évesen távozott.

Gyászhírt közölt a Facebookon a Magyarországot az Euróvíziós Dalfesztiválon képviselő AWS együttes, frontembere, Siklósi Örs 29 évesen elhunyt. Júniusban diagnosztizáltak nála leukémiát.

Tervei között szerepelt januárban, hogy megossza a nyilvánossággal betegsége történetét, tavasszal készült kiadni első szólólemezét, nyáron az AWS adott volna ki albumot, ősztől pedig koncertkörútra indult volna - olvasható a közösségi oldalon.

Elmondani az elmondhatatlant, leírni a leírhatatlant. Ez az, amit most meg kell tennünk. Júniusban Örsnél leukémiát...

Közzétette: AWS2021. február 6., szombat
Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×