eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Bécs, 2015. július 23.Tom Cruise amerikai színész (k) rajongókkal fényképezkedik a Mission Impossible: Titkos Nemzet című filmjének világpremierje előtt tartott rendezvényen a Bécsi Állami Operaház előtt 2015. július 23-án. A filmet az Egyesült Államokban július 31-én, Ausztriában augusztus 6-án mutatják be. (MTI/EPA/Herbert Neubauer)
Nyitókép: MTI/EPA/Herbert Neubauer

Még kétszer biztosan eljátssza Ethan Huntot Tom Cruise

Két újabb epizód készül a Mission: Impossible-filmsorozathoz: a hetedik részt 2021 júliusában, a nyolcadikat pedig 2022 augusztusában mutatják be.

Tom Cruise 1996 óta játssza Ethan Huntot, a Mission: Impossible főhősét. A népszerű akciószéria hetedik és nyolcadik részében egy sor új színésszel egészül ki a szereposztás. A Paramount és a Skydance közös produkciójának forgatókönyvíró-rendezője, Christopher McQuarrie a napokban jelentette be, hogy az újak között lesz Shea Whigham is, akit legutóbb a Joker című filmben láthatott a közönség. Mellette Hayley Atwell és Pom Klementieff is csatlakozik a produkcióhoz.

A régi szereplők közül a Hollywood Reporter értesülése szerint továbbra is Rebecca Ferguson alakítja Ilsa Faustot.

McQuarrie rendezte a Mission: Impossible 2015-ben bemutatott Titkos nemzet és a 2018-as Utóhatás című epizódját. Utóbbi világszerte 791,1 millió dolláros (236 milliárd forintos) jegybevételt ért el, és ezzel a sorozat eddigi legnagyobb kasszasikere lett.

A Paramount a Mission: Impossible 7. részének premierjét 2021. július 23-ára, a 8. részét pedig 2022. augusztus 5-ére tervezi. Tom Cruise Top Gun: Maverick című akciófilmjének premierjét 2020 júniusára tűzték ki.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×