eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Váratlanul visszavonult az ismert magyar színész

Váratlanul visszavonult az ismert magyar színész

Ötvenkét év után örökre otthagyja a színpadot Szombathy Gyula. A 72 éves Jászai Mari-díjas művészt utoljára a Thália Színházban láthatták a nézők, de úgy döntött, végleg felhagy fővárosi életével, és a vidéken, nyugdíjasként él tovább..

Eladtam a belvárosi lakását Pesten, és végleg leköltözött Balatonalmádiba. Korábban évekig ingázott a két város között, de belefáradt. Minden szerepét visszaadta a Tháliában, és már csak egyetlen egy darabban lép színpadra Veszprémben, a My Fair Ladyben.

"Nem való már nekem ez a nyüzsgés, és

72 évesen már nem akarok a színpadon bohóckodni.

Ezt meghagyom a fiataloknak" – mondta a Vasárnapi Blikknek.

"Én már nem akarok szerepelni, ezt az elmúlt 52 évet is meg kell emésztenem. Sok minden történt velem fél évszázad alatt, most itt, a béke szigetén bőven van időm gondolkodni és merengeni a múltamon" – nyilatkozta Szombathy, akinek az egészsége sem engedi már, hogy naponta szórakoztassa a nézőket, így fájó szívvel ugyan, de a visszavonulás mellett döntött.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×