eur:
390.7
usd:
364.07
bux:
68169.48
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Honnan ered Palya Bea hihetetlen életöröme?

Egyszerű dolgokból meríti életörömét és szenvedélyét Palya Bea - mondta a művésznő az InfoRádió Aréna című műsorának nyilatkozva. A dalszerző, énekes, előadóművész nemrég tért vissza Magyarországra a Django Reinhardt életét feldolgozó film franciaországi forgatásáról.

A mozgásból, a zenéből, a légzésből, illetve a családtagjaival és barátaival töltött időből meríti életörömét és szenvedélyét Palya Bea – nyilatkozta a dalszerző az InfoRádió Aréna című műsorában.

"Feltölt a történetek őszinte megosztása. Annyira szeretem, hogy olyan barátokkal vagyok körülvéve, akikkel nem mondom, hogy nincs titkom, de szinte mindent meg tudok osztani. Erre bátorítok mindenkit, hogy találjon olyan barátot, közösséget, ahol ezt meg lehet tenni. Mert annyi a történet, ami bent marad, annyi az érzés és a könny, ami nem jön ki - és ez csinálja a rossz kedvet" - osztotta meg gondolatait Palya Bea.

Az énekes nemrég tért vissza Franciaországból, ahol a múlt század első felében, leginkább Franciaországban élő jazz-gitáros, a műfajteremtő újító Django Reinhardt életét feldolgozó film forgatásán vett részt.

"Nagyon sokszor sírtam a forgatás alatt. Nem azért, mert kemény volt, én bírni bírom a strapát, tehát ha éjjel kettőkor kell forgatni, akkor akkor. De nagyon sokszor feltettem azt a kérdést, hogy elég jó vagyok-e ehhez" - mesélte az előadóművész.

Palya Bea annyit elárult a készülő filmről, hogy egy várandós nőt alakított, majd bejelentette, hogy ő maga most valóban várandós.

"Ismét babát várok, igen, és ez most már hivatalos. Most könnyek jönnek a szemembe, mert annyit mondták ott az öltöztetők, hogy „hú, ha vége a forgatásnak, a férjed nagyon be fog indulni”, meg hát folyton nagy álhasakat raktak rám. Tudtam, hogy ennek a történetnek nincs vége, már az én és az anyaság közös történetének, de hogy hirtelen így megfoganok, azt én sem gondoltam volna" - mondta az énekesnő.

Palya Bea kitért arra is, hogy a tavasszal kiadott lemeze után ősszel újabb albuma érkezik Nappali dalok címmel. 

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×