eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Vitatkoznak az erotikus sikerfilm folytatásán

Több mint 300 millió dolláros jegybevételével óriási siker A szürke ötven árnyalata című film a Universal Pictures számára, ennek ellenére a stúdió még nem adott szabad utat a mozi folytatására, amelynek bemutatóját eredetileg 2016 februárjára, Valentin napra tervezték. Ennek oka, hogy az írónő, E. L. James nagyobb beleszólást akar a filmfeldolgozásba, maga akarja írni a forgatókönyvet.

A filmstúdió vezetői és James még mindig vitatkoznak folytatáson. A legtöbb sikerfeldolgozás folytatása esetében a stúdiók megtartják az első filmet készítő csapatot, ám a második rész, A sötét ötven árnyalata alkotógárdáját jelentős mértékben megváltoztatják a következő hetekben - értesült a Variety.

A projekthez közelállók tudni vélik, hogy vagy Sam Taylor-Johnson rendezőnőtől, vagy Kelly Marcel forgatókönyvírótól válnak meg. "A stúdiónak mindig szándékában állt leülni a szerzővel az első film után és megvitatni a következő lépéseket, ám ez még nem történt meg" - közölte a Universal szóvivője.

Ha James írja a forgatókönyvet - aki még soha nem csinált ilyet - akkor a következő film később kerül a mozikba. A bizonytalanság miatt A sötét ötven árnyalatát valószínűleg nem kezdik el forgatni 2016 első negyedévénél előbb, ami azt jelenti hogy 2016 végén, 2017 első negyedévében mutathatják be a mozikban.

A folytatás bizonytalansága a főszereplők, Jamie Dornan és Dakota Johnson számára is tervezési nehézségeket jelent, a két színész a film nyomán nagyon kelendő lett a castingoknál, ám egyelőre nem tudtak a közeljövőben más szerepeket vállalni.

E. L. James brit író erotikus trilógiája több mint százmillió példányban kelt el. A Vintage, a Penguine Random House leányvállalata által 2011-ben és 2012-ben kiadott A szürke ötven árnyalata, A sötét ötven árnyalata és A szabadság ötven árnyalata című regényeket több mint 50 nyelvre fordították le.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×