eur:
388.57
usd:
361.22
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

Rost Andrea és az intim miliő

Pénteken és vasárnapon látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Puccini "Pillangókisasszony" című operája, amelynek címszerepét először énekli a színpadon Rost Andrea. A produkcióról Anger Ferenc rendező adott interjút az InfoRádiónak.

Rendkívül feszített, 10 napos próbaidőszak után került színpadra a Pillangókisasszony. Cso-cso-szán szerepében Rost Andreát láthatják a nézők. Anger Ferenc szerint ez a próbaidőszak rendkívül intenzív és hatásos volt, külön kiemelte a főszereplőt, Rost Andreát. Hozzátette: az operaénekes és az ő elképzelése Cso-cso-szánról teljesen megegyezett. Az összhangból született egy érett határozott női karakter, amely nem egy önmagát sajnáló, törékeny nő.

Anger Ferenc szerint a nő tragédiája ugyanis nem a törékenységében rejlik, ugyanis nem szégyenli a saját múltját, és mind végig bízik férje visszatérésben. Miután ez nem történik meg, és le kell mondania saját gyerekéről, úgy dönt ha nem tud becsületben élni, akkor becsületben hal meg.

Az előadáshoz maximálisan kihasználták az új technikát. A rendező szerint kérdéses volt, hogy vissza tudják-e adni egy kicsi japán ház intim miliőőjét, de bízik abban, hogy ez sikerült.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai kilátásokat illeti, kitarthat a tegnapi optimizmus az előjelek szerint, a vezető európai részvényindexek kisebb emelkedéssel indíthatják a napot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×