eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Fotósként is sikeres a sztárénekes

Bryan Adams egy moszkvai galériában állította ki legjobb fotóit. A kanadai énekes hírességeket kapott lencsevégre.

Amy Winehouse, Victoria Beckham, Judy Dench, Ben Kingsley és a félmeztelen Pink is szerepel Bryan Adams fotóin. A sztárénekes kiállításán a legutóbbi tíz év képeit mutatták be. A fotók közül több már korábban megjelent magazinok címlapján is.

A fényképészkedés mellett a koncertekre is jut ideje az énekesnek, aki július 29-én éppen Budapesten, a SportArénában lép fel. Pályafutása során több mint 80 millió lemezt adott el, filmbetétdalai hetekig kibérelték a toplisták élét. Dalait olyan neves művészek adták elő, mint Joe Cocker, Bonnie Tyler, a Kiss és Tina Turner, akivel még duettet is énekelt. Együtt dolgozott még Barbara Streisanddal, Celine Dionnal, Stinggel és Rod Stewarttal is.

2005-ös "Anthology" albumán 25 év 36 válogatott slágere szerepel, legutóbbi, 11 című albuma pedig tele van rock dalokkal és balladákkal.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×