eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Művészeti mesterképzések a BKF-en

Magyarországon először belsőépítész - környezettervező művész mesterszak indul a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (BKF), az új képzésről és a további lehetőségekről a diákok február 3-án tájékozódhatnak a főiskola nyílt napján.

A diákok az intézményben három művészeti mesterképzésre jelentkezhetnek február 15-ig, és Magyarországon először belsőépítész - környezettervező művész mesterszak is indul - olvasható a főiskola közleményében.

Az említett mesterszakon a képzés négy féléves, és nappali tagozaton lehet tanulni. A cél olyan belsőépítész tervezők képzése, akik megállják a helyüket építész tervezők társtervezőjeként, és munkájukkal magas szintű környezetalakító, tárgytervező, formateremtő tevékenységet képesek végezni.

Az intézmény tájékoztatása szerint a környezetkultúra alapképzésre épülő, az országban elsőként meghirdetett belsőépítész - környezettervező művész mesterszak képzésről, a grafika szakcsoportjának új tagjáról, a tervezőgrafika mesterszakról, és a Budapesten szintén egyedülálló mozgóképművész szakokról az érdeklődők február 3-án, pénteken 11 órától tudhatnak meg többet a BKF Rózsa utcai kampuszán, ahol konzultációval egybekötött nyílt napot tartanak.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 14:18
×
×
×
×