eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nem várt dalok is lesznek Koncz Zsuzsa koncertjén

Nyolc év után megjelent, 37. nagylemezének dalaiból is válogat Koncz Zsuzsa nagy koncertjén, amelyet április 9-én rendeznek meg a Papp László Budapest Sportarénában.

Természetesen lesznek régi dalok, sőt nem várt nagyon-nagyon régiek is - mondta az InfoRádiónak az április 9-ei koncertjére készülő Koncz Zsuzsa, aki azonban hozzátette: új számokat is előad a tavaly megjelent, 37. lemezéről.

Kivételesen hosszú koncertre készüljön az, aki ellátogat szombaton a Papp László Budapest Sportarénába. Az énekesnő elárulta: nagyon nehezen tudta kiválogatni a számokat, de szerencsének tartja, hogy a turnén ki tudta próbálni, hogyan "kommunikálnak" egymással a régi és az új dalok.

A Koncz Zsuzsa 37 című lemezt jól ismert szerzőtársakkal: Bródy Jánossal, Tolcsvay Lászlóval, a Republik zenekar énekesével, Cipővel, Lerch Istvánnal, Gerendás Péterrel vette fel. Nagyon vegyes képet mutató lemez ez, de ugyanazon az úton jár, amire annak idején ráléptünk - fogalmazott Koncz Zsuzsa, hangsúlyozva: az új dalok, bár ismeretlenek, belesimulnak a korábbi lemezek sorába.

A világban sok minden történik, ami hat rám, így változom én is, és időről időre ezt szeretnem elmondani dalban is - mondta az énekesnő, aki kiemelte, hogy április 9-én az eddigiektől eltérő koncepciójú koncertet ad majd, de hogy pontosan mi várható szombat este, "az legyen meglepetés".

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×