eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Halála után Jacko összes lemeze elfogyott

Váratlan halála újra a slágerlisták élére repítette Michael Jacksont. A könnyűzenei albumok brit ranglistáján néhány nap alatt a 121. helyről az első helyre került a Number Ones című korong, a legnépszerűbb dalok ugyancsak szigetországi listáján pedig az énekes, illetve gyermekkori zenekara, a Jackson 5 húsz szerzeménye szerepel a legjobb 75 között. Magyarországon három nap alatt az összes Michael Jackson-CD elfogyott a boltokban - mondta az InfoRádiónak az elhunyt világsztár dalait forgalmazó Sony Music Magyarország marketing igazgatója.

Halála ismét a legnépszerűbb énekessé tette Michael Jacksont, a napokban valamennyi lemeze elfogyott a hazai boltok polcairól - mondta az InfoRádiónak Szarka József, az elhunyt világsztár dalait forgalmazó Sony Music Magyarország marketing igazgatója. Hozzátette: hasonló érdeklődést Luciano Pavarotti halála után tapasztaltak a lemezboltok.

Michael Jackson halála kapcsán speciális kiadvánnyal nem készül a cég, de feladatának tekinti, hogy a popsztár életművét a legnagyobb tisztességgel elérhetővé tegyék a rajongóknak - közölte Szarka József.

Bár az amerikai énekes az elmúlt években nem adott ki CD-t, a társaság a közelmúltban jelentette meg a Thriller 25. évfordulós lemezét, valamint a magyar rajongók számára készített egy speciális válogatást.

A szigetországban is Jacko az élen

Nagy-Britanniában is újra a toplisták élére kerültek Michael Jackson dalai. A listavezető számait tartalmazó Number Ones című válogatás vasárnapra a 121. helyről az elsőre ugrott az albumok listáján, a lemez 2003-as megjelenése óta Jackson nem állt az első helyen. A legendás Thriller album a hetedik helyre jött fel.

A dalok tekintetében a Man in The Mirror, a Billie Jean, a Smooth Criminal, a Beat It és az Earth Song is a legjobb negyven között szerepel.

A Michael Jackson lemezei iránti kereslet összességében nyolcvanszorosára nőtt az énekes halála óta - számolt be Gennaro Castaldo a HMV zenei áruház részéről.

Hanganyag: Herczeg Zsolt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×