eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Nem hajlandó beszélni Ledger haláláról Mary-Kate Olsen

Jogásza utasítására kétszer is elhárította Mary-Kate Olsen, hogy megossza a nyomozókkal, amit jó barátja, a januárban túladagolásban elhunyt ausztrál színész, Heath Ledger haláláról tud. A színésznőt annak idején hamarabb hívták, mint a mentőket, és testőrei az orvosokkal egy időben értek a helyszínre.

Kétszer is elutasította Mary-Kate Olsen, hogy a nemrég túladagolásban elhunyt ausztrál színész, Heath Ledger haláláról beszéljen a rendőrségnek.

A 22 éves volt gyereksztárt arról szerették volna kifaggatni a szövetségi nyomozók, hogy Ledger miként volt képes bevenni két erős fájdalomcsillapítót, ami január 22-i halálához vezetett. A színész jogásza azonban egyszer sem adott engedélyt védencének, mondván, Olsen csak akkor beszélhet, ha mentességet kap.

Michael C. Miller elmondta: több információt is megosztottak már a szövetségi kormánnyal a színész halálát megelőző események kronológiájával kapcsolatban, de a Ledger által bevett drog eredetéről semmit nem tudnak.

Miután megtalálták Heath Ledger holttestét a színész manhattani lakásán, elsőként Olsent hívták föl, mégpedig háromszor, és csak utána hívtak segítséget. Miután negyedszerre sikerült utolérni, a színésznő testőrei ugyanakkor értek a helyszínre, mint a mentősök.

A nyomozók úgy gondolják, Ledger hamis recepttel válthatta ki a halálát okozó gyógyszereket.

A rendőrség szerint Ledger volt jegyese, Michelle William, akitől egy, most két éves lánya is született a színésznek, gyanús mértékben kedves és együttműködő volt.

Régi barátok voltak

Olsen és Ledger kapcsolatáról tudva levő, hogy hosszú időre nyúlt vissza. A színész halálakor Olsen kiadott egy közleményt, amiben az állt: "Heath a barátom volt, halála tragikus veszteség."

Mary-Kate Olsen 1987-ben jelent meg először ikertestvérével a tévék képernyőjén, amikor még bébiként szerepelt a Full House sorozatban.

A filmkritikusok máris Oscar-díjjal jutalmaznák Heath Ledgert utolsó, a The Dark Knight című Batman-filmben játszott szerepéért. A 28 éves ausztrál színész januárban hunyt el. A Batman-film itthon nyáron kerül a mozikba.

Heath Ledger a Tíz dolog, amit utálok benned tinisztár-karaktere után Mel Gibson fiát alakította A hazafiban. Szerepelt a Szörnyek keringőjében, a Casanovában és a Grimmben is.

A Brokeback Mountainben meleg cowboyt játszott, az I'm Not There című moziban pedig Bob Dylant alakította (pontosabban egy Bob Dylant a hat közül). A Dark Knight után még belekezdett Terry Gilliammel az Imaginarium of Doctor Parnassusba, de ez a munkája befejezetlen maradt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×