eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Forgatás közben véletlenül levágta az ujját James Bond

James Bond legújabb filmjében bosszút áll korábbi szerelme gyilkosain. A Quantum of Solace novemberben kerül a mozikba. Az alkotást most kezdik reklámozni.

Készen van a 007-es ügynök legújabb bevetésének kétperces beharangozója. A Quantum of Solace című moziban - akárcsak korábban - Daniel Craig most is nőfaló ügynököt játszik. Persze a hajmeresztő mutatványok sem maradhatnak el.

A bemutatóban félreugrik a golyók elől, kötélen táncol, és elmenekül az ellenségei elől egy látványos hajós üldözési jelenetben. Az ügynök szerelmét a brit Gemma Arterton játssza.


A 22. Bond-film azt mutatja be, hogyan próbál bosszút állni a királyi ügynök a gazemberen, aki megölte a szerelmét az előző moziban, a 2006-os Casino Royale-ban. Mindebben elbűvölő lányok segítik. Egyiküket, Camille-t a szupermodellből lett színész, Olga Kurylenko játssza.

A forgatás amúgy nem volt problémamentes. Két kaszkadőr megsérült egy ütközés felvétele közben a Garda-tónál, az azóta leégett Pinewood stúdióban pedig Craig levágta az ujja egy darabkáját egy üldözéses jelenet filmezése alatt.

A Quantum of Solace november 7-én kerül a mozikba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×