eur:
389.4
usd:
363.93
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Mindent vihetnek a sheffieldi suhancok

Rekordszámú, hét jelölést kapott az Arctic Monkeys a nagy népszerűségnek örvendő New Music Express zenei magazin díjaira.

A sheffieldi fiatalokból álló rockbandát a legjobb brit együttes, a legjobb lemez és a legjobb szám kategóriájában is jelölték. Az együttest 2005-ös berobbanása óta immár 15-ször jelölték a rangos zenei díjra.

Az Arctic Monkeys Teddy Picker című daláért a legjobb videóklip díjára is esélyes, míg a frontembert, Alex Turnert a legjobban öltözött zenész elismerésével jutalmazhatják.


A legjobb brit együttes díjáért az Arcrtic Monkeys mellett a Babyshamles, a The Cribs, a Klaxons és a Muse van versenyben, míg a szigetországon kívüli együttesek között az ARcade Fire, a Foo Fighters, a The Killers, a Kings of Leon és a My Chemical Romance csatázik.

A botrányai miatt is elhíresült Amy Winehouse a legjobb énekes díja mellett az év főgonosza díjat is besöpörheti, utóbbi kategóriában Gordon Brown, Tony Blair és George Bush a rivális.

A legrosszabb együttes kategóriájában a Fall Out Boy, a 30 Seconds To Mars, valamint a My Chemical Romance is esélyes.

Érdekesség, hogy a Babyshambles énekesét, Pete Dohertyt a legjobban és a legrosszabbul öltözött énekes díjára is jelölték.

A győztesekről a magazin olvasói döntenek, és díjazottakat a február 28-i londoni gálán hirdetik ki.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×