eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ezerszeres igény a Page, Plant, Jones trióra

Nagyjából húszmillió ember próbált meg feliratkozni a Led Zeppelin régen várt koncertjének jegylistájára, közvetlenül azután, hogy bejelentették: egyetlen fellépés erejéig ismét összeáll a banda.

A legendás együttes még élő tagjai a húszezer néző befogadására alkalmas londoni O2 arénában november 26-án lépnek fel.

A koncert szervezőjének portálját megrohanták a regisztrációra jelentkezők. A szervezők a rajongók türelmét kérték.

A regisztrációt hétfő közepén zárják le, egy jegy ára 125 font (nagyjából 46 ezer forint).

A jegyeket nyilvánosan sorsolják ki a jelentkezők között, ami a rendezők reménye szerint elriasztja majd a jegyüzéreket.

Abban bízunk, és azért imádkozunk, hogy azok, akik jegyhez jutnak a sorsoláson, megfelelően viselkednek majd - mondta Harvey Goldsmith, aki nem szeretné, ha a különlegesen értékes jegyek az internetes aukciós oldalakon bukkannának fel.

A '70-es évek rockzenéjét jelentősen meghatározó Led Zeppelin 1980-ban, a dobos, John Bonham halálakor oszlott fel. A még élő tagok azóta csak néhány show-n és díjátadón léptek fel együtt.

A koncerten a még élő három tag - Robert Plant énekes, Jimmy Page gitáros és John Paul Jones basszusgitáros - mellett fellép Bonham fia, Jason is.

A koncert tisztelgés Ahmet Ertegun, az Atlantic lemezkiadó társalapítója emléke előtt, aki 2006-ban halt meg, miután elesett egy Rolling Stones-koncerten. Ertegun volt az, 1968-ban szerződést kötött a Led Zeppelinnel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×