eur:
387.33
usd:
357.33
bux:
68452
2024. május 17. péntek Paszkál

Harry Potter nem meztelenkedik tovább

Bár a kritikusok lelkesen fogadták az Equust, amelynek egyik főszereplője a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe, a darabot most mégis leveszik a műsorról, csupán néhány hónappal a premier után.

A BBC szerint a hír meglepő, hiszen eddig a producerek arról beszéltek: már keresik a színészt, aki helyettesíthetné a 17 éves Daniel Radcliffe-et.

Ehelyett a darabot leveszik a londoni Gielgud Theatre műsoráról, később pedig országos turnéra indulnak vele, de már egy új szereposztásban.

Daniel Radcliffe az Equusban Alan Strangot, a lovakhoz különös, erotikus érzelmekkel kötődő istállófiút alakítja, és meztelenül is feltűnik a színpadon. A kritikusok dicsérték a fiút.

Lehetséges, hogy a leginkább a Harry Potter-szerepéről ismert fiatal színészt a Billy Elliot című filmben megismert Jamie Bell helyettesíti majd, de felmerült Orlando Bloom és Jesse Metcalfe neve is.

Az Equust jövőre a Broadway-n is bemutatják, Daniel Radcliffe-et pedig hamarosan ismét viszontláthatják a filmvásznon a Harry Potter-rajongók: nemsokára ugyanis bemutatják a varázslótanoncról szóló regényfolyamból készült ötödik mozifilmet, a Harry Potter és a Főnix Rendjét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 09:56
×
×
×
×