eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Pink, a Faithless és a Chemical Brothers is jöhet a Szigetre

Egy hetet még biztosan várni kell a Szigeten fellépők listájára - reagált az interneten terjedő pletykákra Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezetője az InfoRádióban. Egy angol nyelvű blog szivárogtatta ki a szervezőktől a Guardian című brit napilapnak küldött információkat, és ezzel indultak el a találgatások.

A Sziget Kft. ügyvezetője az InfoRádiónak elmondta: a szervezők minden ügynökségtől megkérték az engedélyt arra, hogy publikálhassák, mely fellépők lesznek ott biztosan az augusztusi fesztiválon, azonban legalább egy hetet még biztosan várni kell a megerősítésre.

Több hónapja folynak a találgatások arról, kik jönnek majd el a Szigetre. Gerendai Károly közölte: több olyan fellépő és zenekar neve is felmerült, akikkel valóban tárgyaltak, végül azonban nem sikerült megegyezniük.

Az már biztos, hogy az Arcade Fire, az Arctic Monkeys és a Kaiser Chiefs nem lesz ott a Szigeten, azt pedig még a szervezők sem tudják, hogy például a Jamiroquai ad-e koncertet a fesztiválon - mondta Gerendai Károly.

Pinkkel, a Faithless-szel és a Chemical Brothers-zel azonban már valóban nagyon előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások. Velük kapcsolatban várják a menedzsment megerősítését és engedélyét, hogy hivatalosan is bejelenthessék: ott lesznek - jelentette ki Sziget Kft. ügyvezetője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×