eur:
395.14
usd:
368.3
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Nyitókép: Pixabay.com

Felvásárlások és leépítések a videójátékos kiadványok piacán

Az IGN nagybevásárlásba kezdett.

Az írott média legtöbb szegmenséhez hasonlóan a videójátékokra szakosodott sajtóban is régóta súlyos válsághelyzet van, a médiafogyasztási szokások és a reklámipar működésének megváltozása miatt minden emberi és üzleti erőfeszítés ellenére kilátástalannak tűnik a túlélésért folyó küzdelem.

Az iparág konszolidációja most folytatódott, az amerikai IGN Entertainment bejelentette a brit Gamer Network kiadó weboldalainak ismeretlen összegért való felvásárlását, többek közt a Gamesindustry.biz, az Eurogamer, a Rock Paper Shotgun, a VG247, továbbá a Dicebreaker került a tulajdonába - írja az Origo.

Alice Bell, a Rock Paper Shotgun helyettes szerkesztője már megerősítette az elbocsátását az X közösségi oldalon, jó eséllyel rövid időn belül tisztázódik, hogy nagy vonalakban mik az új tulajdonos elképzelései. További jó kérdés, hogy mi lesz a gaming műszaki oldalára fókuszáló Digital Foundry sorsa, emögött egy javarészt magánkézben lévő vállalkozás áll, ám eddig az EuroGamer fontos tartalombeszállító partnere volt.

Címlapról ajánljuk
Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőn közleményben védte meg az egészségügyi stábot, amely Varga Barnabás súlyos sérülésénél működött közre vasárnap este a skótok elleni, stuttgarti Európa-bajnoki mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×