eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Hamburg, 2018. február 22.Liam Neeson ír színész érkezik az Aranykamera díjak 53. átadási ünnepségére Hamburgban 2018. február 22-én. (MTI/EPA/Focke Strangman)
Nyitókép: Liam Neeson ír színész érkezik az Aranykamera díjak 53. átadási ünnepségére Hamburgban 2018. februárjában. (MTI/EPA/Focke Strangman)

Frank Drebin újra nyomoz

A kultfilmet a Paramount filmstúdióban forgatják újra.

Az eredeti filmvígjátékban, amely 1988-ban került a mozikba, Leslie Nielsen alakította a kétbalkezes Drebin hadnagyot. A siker nyomán két további folyatás készült a produkcióhoz 1991-ben a Csupasz pisztoly 2 és 1/2, majd 1994-ben a Csupasz pisztoly 33 1/3 - Az utolsó merénylet.
A 2025 júliusában bemutatkozó remake rendezője Akiva Schaffer lesz. A forgatókönyvön Dan Gregor és Doug Man dolgozik.

Nielsen 84 éves korában, 2010-ben hunyt el. A színész a Csupasz pisztoly-filmek előtt főleg drámai szerepeket játszott. "Lassan leesett nekem, hogy az elmúlt 35 évben a karakteremmel ellenkező szerepekre választottak ki. De most végre azt csinálom, amit tényleg akartam" - mesélte egyszer a váltásról.

A 72 éves Liam Neeson, akit az utóbbi években számos akciófilmben láthatott a közönség, jelenleg az imdb.com mozis adatbázis szerint a Thug és a Cold Storage című thrilleren dolgozik, és négy további filmje van előkészületben, köztük a Csupasz pisztoly.

Címlapról ajánljuk
Fáklyával állunk az alagút végén – új albummal készül Leslie Mándoki

"Fáklyával állunk az alagút végén" – új albummal készül Leslie Mándoki

Új albummal jelentkezik május 10-én a 30 éves Mandoki Soulmates. A lemez a digitális csalások és átverések korszakában a “visszatérés az analóghoz” életérzést hivatott bemutatni, az albumot ugyanis teljesen analóg módon vették fel és állították elő. A dalszövegek a kortárs világválságokat célozzák meg. Az InfoRádió a dalszerző-producer-énekest kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Fenekestül forgatja fel a munkahelyeket az AI - Hogyan lehet elkerülni a káoszt?

Fenekestül forgatja fel a munkahelyeket az AI - Hogyan lehet elkerülni a káoszt?

Sokan féltik a munkájukat, a pozíciójukat a mesterséges intelligenciától (MI), amely egyre jobb eredményeket ér el a vállalati hatékonyság támogatásában, a manuális munkafolyamatok kiváltásában, ami önmagában is feszültségeket gerjeszthet egy munkahelyen. Mindeközben a munkavállalók félelme az egyik legnagyobb kerékkötője is lehet az MI-projektek sikerének. "A mesterséges intelligenciára nem szabad úgy tekinteni, mint egy tőlünk függetlenül létező, romboló erőre. A mesterséges intelligenciát tulajdonképpen mi, emberek hoztuk létre és a mi feladatunk, hogy az érdekeink mentén kordában tartsuk" - véli Óváry-Papp Nóra, a Baker McKenzie vezető ügyvédje. Szerinte a mesterséges intelligencia egy számítástechnikai alapú munkaerő, amivel a munkavállalóknak együtt kell dolgozniuk és a cél az optimális feladatmegosztás az emberi és a gépi képességek mentén. Az AMI-megoldások bevezetésével egész napos konferencián foglalkozunk április 23-án, AI in Business rendezvényünkön. Regisztráció és részletek a rendezvényről itt!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×