eur:
388.81
usd:
360.16
bux:
68198.33
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Facebook/Városrendészet Gyöngyös

Így támadnak az emberekre vadászó gyilkos drónok - szörnyűséges felvételek Ukrajnából

Minden háború hoz valami újabb szörnyűséget. Ukrajnában a drónok hoztak drámai változásokat a hadviselésben.

A háború első hónapjaiban a szó szerint élet-halálharcot vívó ukránok mindent bevetettek a támadók ellen, amivel csak harcolni tudtak. Nyilván sokan megmosolyogták, amikor hobbi kvadkopterekre barkácsoltak kisebb robbanótölteteket és azokkal bombázták az oroszokat. Ma már a drónoktól rettegnek a legjobban mindkét oldal katonái.

A legborzalmasabb az, hogy szinte lehetetlen elbújni előlük. Az alábbi videón egy orosz katonát látni, aki úgy gondolta, hogy megfelelő fedezéket talált az ellenséges tűz elől. Azonban nem számolt a drónokkal. Bár kétségbeesetten megpróbálja lelőni az őt támadó robotot, de végül ő húzza a rövidebbet.

A borzalmas felvételhez hasonlók naponta jelennek meg a közösségi hálón. Ez a másik videó az előzőhöz hasonlóan végzetes kimenetelű az orosz katonákra nézve. Sem elrejtőzni, sem védekezni nem tudtak az ukrán drón elől.

A frontvonalban lévő katonák sehol sem érezhetik magukat biztonságban. Ez borzalmas lelki feszültség, amelynek enyhítésére az oroszok egyre gyakrabban nyúlnak a vodkás üveghez, vagy a drogokhoz.

A brit hírszerzés egyik legutóbbi jelentése arról számolt be, hogy az orosz frontkatonák legalább 15 százaléka alkohol, vagy drogfüggő és az ukrajnai hadjárat kezdete óta drámaian megszaporodtak a tudatmódosító szerek hatása alatt elkövetett bántalmazások, gyilkosságok is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×