eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Orosz katonák. forrás: X / Visegrád
Nyitókép: X / Visegrád

Így büntetik az orosz katonákat, ha drogoznak - figyelem, felkavaró videó!

Az orosz hadseregnek egyre súlyosabb gondot jelent a frontkatonák alkohol- és kábítószer-függősége.

Az orosz Vjortszka Média arról számolt be, hogy már az Ukrajnába vezényelt katonák legalább 15 százaléka drogfüggő. Főleg amfetamin- és kannabisz-származékokkal próbálják enyhíteni a harci stressz okozta feszültséget. Az értesülés - a brit titkosszolgálat szerint - hitelesnek tekinthető, mivel a háború kezdete óta ugrásszerűen megemelkedett azoknak a bűncselekményeknek és haláleseteknek a száma az orosz hadseregben, amelyek az alkohol- és kábítószer-fogyasztás rovására írhatók.

Londonban azt is közölték, hogy a parancsnokok egyre gyakrabban adják át az ittas vagy drogos katonáikat a különleges büntető egységeknek, az úgynevezett Z-roham különítményeknek. Ezeket azért hozták létre, hogy keményen megtorolják a kihágásokat, engedetlenségeket.

Az alábbi videót az egyik ilyen büntető egység parancsnoka vette fel. A film készítője elmondja, hogy két katonát azért büntetnek meg, mert olyan kábítószert adtak a társaiknak, amitől azok rettegni kezdtek. A félelmük aztán átragadt a többiekre is, így az egység tagjai nem tudtak kellő elszántsággal harcolni, ami több katona halálát okozta. A felvétel megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

A brit titkosszolgálat szerint a katonák azért drogoznak és alkoholizálnak, mert túl hosszú ideig kell a frontvonalban, folyamatos életveszélyben szolgálniuk. Az orosz hadseregben ugyanis még mindig nem megoldott a frontkatonák rendszeres váltása és pihentetése.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×