eur:
389.68
usd:
361.89
bux:
68428.13
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Tesla márkájú elektromos autót töltenek Magyarország legnagyobb, egyszerre kilenc elektromos autó fogadására alkalmas töltőállomásán a Nagykanizsához közeli Sormáson lévő István Fogadónál az átadás napján, 2018. november 28-án.
Nyitókép: Elektromos autót töltenek Magyarország legnagyobb, egyszerre kilenc elektromos autó fogadására alkalmas töltőállomásán a Nagykanizsához közeli Sormáson 2018. november 28-án. MTI/Varga György

Két nő benzinnel akart megtankolni egy Teslát - döbbenetes videó

Egy amerikai benzinkúton videó készült arról, hogy két nő megpróbál benzint tölteni egy villanyautóba.

Bár a villanyautók terjedése csak az utóbbi években kapcsolt magasabb fokozatba, a Tesla az alapításától fogva elektromos modelleket gyárt. Ennek ellenére még 2023-ban is megesik, hogy valaki beáll egy Teslával a benzinkútra, hogy megtankolja - írja a vezess.hu.

A portál szerint azonban az sem zárható ki teljesen, hogy megrendezett jelenetről van szó. A napokban derült ki ugyanis a Tesla egyik korábbi videójáról, hogy kamu. Ezzel együtt mégis csak figyelemre méltó, ha valaki tanksapkát keres egy elektromos autón, méghozzá kitartóan.

Mindenesetre egy, a sorban álló férfi felvétele alapján a két fiatal nő előbb a gépháztető alatt, majd az autó hátsó részén, ahol a töltő csatlakozója található próbált benzint tölteni az autóba.

Idővel a férfi felvilágosította őket arról, hogy a Tesla árammal működik, de úgy tűnik, a közbelépés sem volt eredményes: a két nő ugyanis ezt követően az ablakmosó folyadék helyére kezdte el tankolni az üzemanyagot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Csúnya bukó lehet a vége, ha erre nem figyelsz az adóbevallásnál

Csúnya bukó lehet a vége, ha erre nem figyelsz az adóbevallásnál

Bár az szja-bevalláshoz tartozó nyilatkozat kevesebb mint egy perc alatt kitölthető, ezt elmulasztva mégis évente több milliárd forint adóvisszatérítésről mondanak le a nyugdíj-, illetve egészségpénztári tagsággal rendelkező magánszemélyek. A jó hír az, hogy egyre többen figyelnek oda és egyre kevesebb pénzt hagynak így veszendőbe menni, viszont az átlagos pénztártag továbbra is nagyon messze van attól, hogy teljes egészében ki tudja használni az szja-visszatérítési plafont - közölte az ÖPOSZ.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×