eur:
394.19
usd:
370.77
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

A szeretőjével szilveszterezett volna, megjátszotta a saját elrablását, de rossz vége lett

Egy ausztrál férfi úgy tett, mintha elrabolták volna.

A hatóság félrevezetésével vádolják azt az ausztrál férfit, aki megrendezte a saját elrablását azért, hogy a barátnője helyett a szeretőjével tölthesse a szilveszter éjszakát. A 35 éves Paul Ierát már le is tartóztatták - írja a LADbible-re hivatkozva a 24.hu.

A vádhatóság szerint férfi állítólagos elrablásával kapcsolatos nyomozás több mint 25 ezer ausztrál dollárba (6,4 millió forintba) került a rendőrségnek és az államnak, nem is beszélve arról, hogy 100-200 órányi rendőrségi munkaidőt pazaroltak el.

A bizarr történet szilveszter este, nem sokkal éjfél előtt kezdődött,

amikor Paul Iera azzal köszönt el a barátnőjétől, hogy egy ismerősével kell találkoznia. Nem sokkal később azonban a hölgy egy sms-t kapott, amiben egy állítólagos emberrabló azt írta, hogy csak akkor engedi el a férfit, ha megkapja annak majdnem két millió forintot érő kerékpárját.

A barátnő azonnal a rendőrséghez fordult, akik haladéktalanul nyomozni kezdtek. Egy közeli térfigyelő kamera képeiből gyorsan ki is derítették, hogy a férfit senki sem rabolta el, önként, egy jókora táskával szállt be a szeretője kocsijába.

Paul Iera ezt megelőzően már az apját is becsapta azzal, hogy elrabolták,

de később a rendőröknek azt hazudta, hogy egyszerűen elengedték. Akkor is a térfigyelő kamerák buktatták le, mert a nyomozók a környéken sehol sem láttak olyan autót, mint amivel állítólag a férfit elhurcolták. Ezt az esetet még megúszta Paul Iera, de a szilveszteri megjátszott elrablását már nem.

A bírósági tárgyalásra az édesanyja és a nővére mellett a becsapott barátnője is elkísérte, aki a történtek után is kitart mellette. A bíró óvadék ellenében elengedte a hazudozó Paul Ierát, így szabadlábon védekezhet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×