eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pexels.com

Fejszével támadt iskolatársaira egy diák Nyitranovákon

Az esetet úgy vizsgálják, mint tervezett, több ember elleni gyilkosság kísérletét.

Fejszével támadt iskolatársaira egy diák a szlovákiai Nyitranovákon csütörtökön délelőtt, a támadót a rendőrség elfogta, a támadásnak egy könnyebb sérültje van - jelentette a rendőrség közleményére hivatkozva a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség.

A középiskolában történt támadás indítékáról egyelőre nem tett közzé közelebbi információkat a rendőrség. Karolína Barinková rendőrségi szóvivő közölte: az esetet a helyszínen szerzett értesülések szerint úgy vizsgálják, mint tervezett, több ember elleni gyilkosság kísérletét, a munkát a rendőrség különleges egysége, a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) vette át.

A támadásnak egy sebesültje van, egy diáklány. Őt a közeli bajmóci kórházba szállították, ahol ellátták könnyebb sebesülését, állapota nem életveszélyes.

Az országos mentőszolgálat tájékoztatása szerint ezzel az esettel összefüggésben két fiatalnak is ellátást nyújtottak a kórházban.

A középiskola igazgatónője a szlovák hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta: a támadó fiú egy elsős diákjuk, akit eddig problémamentesnek ismertek.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×