eur:
389.22
usd:
361.65
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella
A legnagyobb japán autógyártó, a Toyota egyik hibrid személyautójának emblémája a vállalat egyik tokiói szalonjában 2015. október 21-én. A Toyota ezen a napon bejelentette, hogy világszerte 6,5 millió autót hív vissza a vezetőülés melletti elektromos ablakemelő panel működésének ellenőrzésére. A visszahívás a 2005 decembere és 2010 decembere között gyártott Yaris, Corolla, Camry, RAV4, Highlander, Tundra, Sequoia és Scion xB modelleket érinti.
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Oda a luxus, a Toyota-gyárnak is annyi Oroszországban

A Toyota bezárja szentpétervári összeszerelő telephelyét - jelentette be az orosz ipari és kereskedelmi minisztérium. A japánok 2007 óta voltak jelen Szentpéterváron.

A Toyota Motor 2007-ben nyitotta meg szentpétervári üzemét, ahol a gyártást márciusban felfüggesztették az alkatrészellátás megszakadása miatt és ugyancsak márciustól a japán cég leállította autóinak exportját Oroszországba.

Az üzem éves kapacitása 100 ezer jármű,

Szentpéterváron a Camry és RAV4 modelleket szerelték össze.

Az orosz ipari és kereskedelmi minisztérium közleménye hangsúlyozta, hogy a Toyota Motor fenntartja a Toyota és a Lexus autókkal kapcsolatos szolgáltatásokat, valamint a márkakereskedői hálózat támogatását.

Címlapról ajánljuk
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

Aréna
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Este is gyengül a forint

Este is gyengül a forint

Hétfő este az euróval egészen február óta nem látott szintre erősödött a forint. Ezt követően kedden nem látni nagyobb elmozdulásokat, az euróval szemben gyengülésben van a magyar fizetőeszköz. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×