eur:
392.17
usd:
366.53
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
modern aircraft of an airfield
Nyitókép: frankpeters/Getty Images

Meztelen képek miatt hiúsult meg kis híján egy repülőút – videó

A Southwest Airlines egyik Mexikóba tartó járatának pilótáját folyamatosan meztelen képekkel próbálta bombázni az egyik utas, ezért majdnem visszafordította a repülőt.

„Ha nem hagyjátok abba a meztelen képek küldözgetését, visszafordítom a gépet” – idézi a pilóta kifakadását a 24.hu, amit a gép hangosbemondóján keresztül közölt az utasokkal indulás előtt.

A múlt keddi különös esetet az egyik utas osztotta meg a TikTokon.

„Szóval a következő a helyzet, ha ez így folytatódik, amíg a földön vagyunk, vissza kell húzódnom a kapuhoz, és mindenkinek le kell szállnia. (…) Be kell vonnunk a biztonságiakat, és a nyaralás tönkre fog menni. Szóval, emberek, bármi is az az AirDrop dolog, hagyjátok abba a meztelen képek küldését, és menjünk el Cabóba” – hallatszik a másfél hét alatt több mint 3 millió alkalommal lejátszott felvételen.

@teighmars @robloxsouthwestair takes airdropping nudes very seriously. #AEJeansSoundOn #WorldPrincessWeek ♬ original sound - Teighlor Marsalis

A híroldal szerint vélhetően a képküldőnek és a pilótának is iPhone-ja volt, hiszen a kéretlen tartalmat az Apple-termékek AirDrop-funkciójának segítségével akarta átküldeni a vicces kedvében járó utas – ami lehetővé teszi, hogy az almás eszközök tulajdonosai a 10 méteres körzetükben található Apple-eszközökre bármilyen tartalmat átdobjanak.

A fenyegetőzés hathatott, hiszen arról nincs hír, hogy ezután bármilyen egyéb incidens történt volna a gépen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×