eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Joe Biden amerikai elnök az Ukrajnának nyújtandó további biztonsági segélyekről beszél a washingtoni Fehér Házban 2022. március 16-án. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai művelet végrehajtását Ukrajnában.
Nyitókép: MTI/AP pool/Patrick Semansky

Pozitív lett Joe Biden koronavírustesztje

Az amerikai elnök karanténba vonult.

Pozitív lett Joe Biden amerikai elnök koronavírustesztje, de csak enyhe tünetei vannak - jelentette be a Fehér Ház.

Az amerikai elnök karanténba vonul, amíg újra negatív nem lesz a tesztje, és Paxlovid gyógyszert kezdett szedni, de továbbra is teljes mértékben ellátja elnöki teendőit.

A Fehér Ház értesíteni fog minden olyan szoros kontaktnak minősülő személyt, beleértve a kongresszusi törvényhozókat, politikusokat és munkatársakat, aki az elmúlt napokban személyesen találkozott az elnökkel.

A 79 éves Joe Biden eddig négy védőoltást kapott: két adag Pfizer-vakcinát közvetlenül azelőtt, hogy 2021 januárjában hivatalba lépett, majd tavaly szeptemberben és idén márciusban egy-egy további emlékeztető oltást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×