eur:
392.62
usd:
366.04
bux:
66838.85
2024. április 25. csütörtök Márk
Julie Anne Genter új-zélandi parlamenti képviselő kerékpárral tekert be a kórházba szülni
Nyitókép: Forrás: Facebook

Kerékpárral ment be szülni az új-zélandi parlamenti képviselőnő – fotók

Egy órával később meg is született a kislánya.

Elektromos meghajtású kerékpárján sietett a kórházba Julie Anne Genter új-zélandi parlamenti képviselő, akinél megindult a szülés, egy órával később világra hozta kislányát.

Néhány órával később a közösségi médiában osztotta meg az örömhírt. "Hajnali 3.04 perckor üdvözöltük családunk legújabb tagját. Igazából nem terveztem azt, hogy vajúdás közben kerékpározni fogok, de végül így történt" – írta Facebook-oldalán.

AUCKLAND, NEW ZEALAND - NOVEMBER 26:  Green candidate for Mt Roskill Julie Anne Genter arrives in typical Green style as New Zealanders go to the polls during the 2011 General Election on November 26, 2011 in Auckland, New Zealand. John Key of the National Party looks set to be returned as Prime Minister; with more than 98 per cent of the votes counted the National Party has received 48 per cent of votes. Labour has suffered a large loss compared to the previous election, picking up just 27 per cent of the national vote. The Greens have increased their representation in Parliament after gaining more than 10 per cent, and New Zealand First will be a part of Parliament after gaining more than five percent of the vote.   (Photo by Shane Wenzlick/Getty Images)
Julie Anne Genter kerékpáron 2011-ben Aucklandben – Fotó: Shane Wenzlick/Getty Images)

"Fájásaim nem voltak olyan rosszak, amikor két órakor elindultam a kórházba, 2-3 percesek voltak, de felgyorsultak, amire 10 perc alatt megérkeztem oda. (...) Van egy egészséges, vidám csöppségünk, aki most alszik, csakúgy mint édesapja" – tette hozzá.

Az új-zélandi-amerikai kettős állampolgár Genter 2006-ban érkezett a csendes-óceáni szigetországba.

Ő a Zöld Párt szóvivője közlekedési kérdésekben és Facebook-profilja szerint szeret kerékpározni. A helyi sajtó arról írt, hogy már első szülésekor, 2018-ban is kerékpárján érkezett a kórházba.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×