eur:
392.29
usd:
365.59
bux:
66812.59
2024. április 26. péntek Ervin
Donald Trump republikánus párti amerikai elnök beszél a washingtoni Fehér Ház Keleti termében az amerikai elnök-, valamint képviselőházi és részleges szenátusi választások után, 2020. november 4-én hajnalban.
Nyitókép: MTI/EPA/Consolidated News Photos pool/Chris Kleponis

Donald Trump megváltoztatta az amerikai oltási tervet

Egyelőre nem oltatja be magát (sem) a koronavírus-fertőzésen egyébként már átesett elnök.

A Fehér Házban dolgozók nem az elsők között kapják meg az engedélyezett oltóanyagot az új típusú koronavírus ellen, hacsak nem különösen indokolt - tudatta Donald Trump amerikai elnök a Twitteren, helyi idő szerint vasárnap éjjel.

Nem sokkal korábban a Reuters kormányzati forrásokra hivatkozva azt írta, hogy az elnök, Mike Pence alelnök és az elnöki hivatal létfontosságú munkatársai már hétfőn megkaphatják az oltást.

Trump azt írta, hogy egyelőre ő maga sem oltatja be magát,

de alig várja, hogy a megfelelő időben megkaphassa a védőoltást. Trump és több munkatársa is átesett már a fertőzésen.

Az amerikai járványügyi központ szombaton tett hivatalosan javaslatot az oltókampány megkezdésére a Pfizer és a BioNtech által kifejlesztett oltóanyaggal, amelyet hétfőn az ország 145 pontjára juttatnak el, és első körben az egészségügyi dolgozóknak, valamint az idősotthonokban lévőknek adnak majd be.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×