eur:
389.29
usd:
362.6
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: forrás: bpiautosok.hu

Azt hitte, ő a villamos, pedig autót vezetett, mondjuk részeg volt – videó

Kilométereken keresztül vezetett a részeg nő a síneken Málagában. Csak akkor állt meg, amikor már nem volt tovább.

A közlekedésbiztonság veszélyeztetése miatt indítottak eljárást egy 25 éves nő ellen a spanyolországi Málaga városában, miután részegen vezetve több mint egy kilométert autózott a metróhálózat sínpárján – írja a bpiautosok.hu.

A videót este 10 óra körül rögzítették. A felvételen látható, ahogy egy autós a rossz irányban halad végig egy körforgalmon, majd ráhajt a metró sínekre, és azon autózik tovább, áthaladva egy állomáson is.

Az autót egy nő vezette, aki

végül a metróalagút bejáratánál állt meg autójával, miután az elakadt.

A rendőrség közlése szerint a nő egyértelműen részeg volt, ez látszott a szemén, mozgásán és zavaros beszédén is. Ezt később az alkoholszonda is megerősítette.

A nő ellen eljárást indítottak, de nem tartóztatták le.

A sínekben csak kisebb kár keletkezett, de a metróközlekedés több mint két órán át szünetelt, míg az autót elvontatták onnan.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×