eur:
394
usd:
369.14
bux:
65785.59
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: pixabay

Kicsúszott egy utasszállító, lezárták a repülőteret Isztambulban

Az utasok vészcsúszdákon keresztül hagyták el a fedélzetet, személyi sérülésről nem érkezett hír - írja az airportal.hu.

A portál beszámolója szerint kedden, a reggeli órákban a leszállást követően elhagyta a futópálya szilárd burkolatát és a pálya melletti puha, füves talajon állt meg a Pegasus Airlines Boeing 737-800-as repülőgépe az isztambuli Sabiha Gökçen repülőtéren.

A TC-CCK lajstromjelű Pegasus Airlines Boeing 737-800-as Sardzsából érkezett Isztambulba. Az utasok vészcsúszdákon keresztül hagyták el a repülőgép fedélzetét, majd a repülőgépet tűzoltók vették körbe, de az eseményről készült videók szerint tűz nem keletkezett. Személyi sérülésről nem érkezett hír.

A történtek miatt az egy futópályával rendelkező repülőteret délután 5 óráig lezárták.

Az Isztambul környékén tomboló viharos időjárás már hétfőn is megnehezítette a város repülőtereinek forgalmát. Az esemény időpontjában is zápor-zivatar, valamint erős széllökések voltak a repülőtéren.

Címlapról ajánljuk
Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×