eur:
389.51
usd:
357.67
bux:
73375.88
2024. július 23. kedd Lenke
Nyitókép: pixabay

Kicsúszott egy utasszállító, lezárták a repülőteret Isztambulban

Az utasok vészcsúszdákon keresztül hagyták el a fedélzetet, személyi sérülésről nem érkezett hír - írja az airportal.hu.

A portál beszámolója szerint kedden, a reggeli órákban a leszállást követően elhagyta a futópálya szilárd burkolatát és a pálya melletti puha, füves talajon állt meg a Pegasus Airlines Boeing 737-800-as repülőgépe az isztambuli Sabiha Gökçen repülőtéren.

A TC-CCK lajstromjelű Pegasus Airlines Boeing 737-800-as Sardzsából érkezett Isztambulba. Az utasok vészcsúszdákon keresztül hagyták el a repülőgép fedélzetét, majd a repülőgépet tűzoltók vették körbe, de az eseményről készült videók szerint tűz nem keletkezett. Személyi sérülésről nem érkezett hír.

A történtek miatt az egy futópályával rendelkező repülőteret délután 5 óráig lezárták.

Az Isztambul környékén tomboló viharos időjárás már hétfőn is megnehezítette a város repülőtereinek forgalmát. Az esemény időpontjában is zápor-zivatar, valamint erős széllökések voltak a repülőtéren.

Címlapról ajánljuk
Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Komoly erőnléti és mentális felkészülést kell végeznie Kiss Olivérnek, aki Bíró Ádámmal együtt játékvezetőként dolgozhat a párizsi olimpia kézilabdatornáján. Azt még nem tudja, hogy melyik mérkőzéseket kapják, de az biztos, hogy a magyarok csoportjában nem vezethetnek.

Joe Biden visszalépése után egyik fő szövetségesét veszítette el Olaf Scholz

A német pártok nagy része Joe Bident pártolta az amerikai elnökválasztási kampányban, az elnök visszalépése azonban új helyzetet teremtett. Az AfD szerint viszont Kamala Harris ajánlásával Joe Biden Donald Trumpnak tett "óriási szívességet".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.23. kedd, 18:00
Haranghy Csaba
a Nemzeti Vízművek Zrt. vezérigazgatója
Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Vasárnap Joe Biden bejelentette, hogy visszalép a 2024-es amerikai elnökválasztástól. A befektetők és piaci elemzők véleménye egyelőre megoszlik arról, hogy milyen hatással lesz ez a döntés a piacokra. Ami viszont biztos, hogy az ázsiai piacokon vegyes hangulatban telt a kereskedés a váratlan kínai kamatvágást követően: a vezető indexek közül csak a Hang Seng tudott pluszban zárni. Ezt követően az európai tőzsdéken határozott emelkedést láthattunk, és a Nasdaq vezetésével az amerikai tőzsdék is felpattantak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×