eur:
393.22
usd:
367.87
bux:
65951.82
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: YouTube

Juncker majdnem felgyújtotta a ruandai elnököt - videó

Az Európai Bizottság elnöke ismét nehezen tudta kontrollálni a mozdulatait, majdnem nagy baj lett belőle.

Ruandában vasárnap megkezdődött a 25 évvel ezelőtti népirtás áldozatai emlékére tartandó egyhetes megemlékezés-sorozat. Igazán emlékezetessé azonban majdnem Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke tette az ünnepséget. A luxemburgi politikus Kigaliban a reménység lángjának meggyújtásakor kis híján lángra lobbantotta politikustársait is.

Amikor fellobbantották a lángot, az ehhez használt fáklyával Juncker a mellette álló Paul Kagama elnök és felesége, valamint az Afrikai Unió első embere, Moussa Faki Mahamat felé fordult, és csak egy szervező közbelépése akadályozta meg, hogy súlyos baleset történjen.

Juncker politikusi pályafutása bővelkedik hasonló, nehezen kontrollált mozdulatokkal teli felvételekkel. legutóbb tavaly nyáron, a NATO-csúcson mozgott furcsán, ránézésre tántorgott, de a bizottsági elnök az isiászával magyarázta a többszöri egyensúlyvesztést.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×