eur:
393.99
usd:
367.78
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Izrael, 2014. február 27.Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) katonái gyakorlatoznak Észak-Izraelben 2014. február 27-én. Az izraeli egységek a Hezbollah libanoni síita mozgalom elleni esetleges összecsapásokra készülnek fel. (MTI/EPA/Abir Szultan)
Nyitókép: MTI/EPA/Abir Szultan

Felszámolja az izraeli hadsereg a Hezbollah alagútjait

Az Északi Pajzs fedőnevű katonai hadműveletben az izraeli hadsereg nem lépi át a libanoni határt.

Az izraeli hadsereg bejelentette, hogy felkutatja és felszámolja azokat az alagutakat, amelyeket a Hezbollah libanoni síita szervezet fúrt a határ alatt, hogy rajtuk keresztül hajtson végre támadásokat Izrael ellen.

Jonathan Conricus, az izraeli hadsereg szóvivője közölte, tudomásuk van arról, hogy a Hezbollah számos ilyen alagutat fúrt a határ alatt, de a hadsereg csak Izrael területén hajtja végre a kedden kezdődő Északi Pajzs fedőnevű műveletet, és nem lépi át a libanoni határt.

A szóvivő szerint Izrael úgy tekint a Hezbollah tevékenységére, mint Izrael területének "felháborító és vérlázító" megsértésére.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×