eur:
393.51
usd:
368
bux:
66334.65
2024. április 24. szerda György

Lövöldözés volt egy kaliforniai szavazóhelyiségnél

Egy ember meghalt, három másik életveszélyesen megsebesült kedden abban lövöldözésben, amely egy kaliforniai szavazóhelyiség közelében történt. Egyelőre semmi sem utal arra, hogy az eset összefüggene a választással.

A Los Angelestől mintegy 50 kilométerre fekvő Azusában lévő szavazóhelyiséget a lövöldözés után bezárták - jelentette a KTLA helyi műsorszolgáltató.

A rendőrség megerősítette a lövöldözésről szóló hírt, hozzátéve, hogy az incidens egy park közelében leadott lövésekkel kezdődött.

Vanessa Lozano, a Los Angeles megyei tűzoltóság szóvivője az AFP francia hírügynökségnek elmondta, hogy négy embert vittek kórházba, ahol egyikük az érkezéskor belehalt sebesülésébe.

A szavazóhelyiségben tartózkodó egyik férfi elmondta, hogy hallotta a lövöldözést, mielőtt a hatóságok bezárták a szavazóhelyiség ajtaját. A CNN hírtelevíziónak elmondta, hogy nagy lövöldözést hallott, majd a rendőrök felszólították az embereket, hogy ne hagyják el a szavazóhelyiséget.

A Los Angeles Times értesülései szerint az azusai rendőrség felszólította a lakosokat, ne menjenek az utcára, illetve rejtőzzenek el biztonságos helyen. A rendőrség nyomoz a fegyveres elkövető után.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×