eur:
389.29
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Pápai áldással futballoztak sztárok a békéért

Több korábbi és jelenlegi futballsztár is pályára lépett azon a szerdai jótékonysági találkozón, amelyet Rómában rendeztek Ferenc pápa támogatásával, "Mérkőzés a békéért" elnevezéssel.

Az argentin Diego Maradona, a brazil Ronaldinho és Roberto Carlos, s a még mindig aktív olasz Francesco Totti közreműködésével lezajlott meccs bevételének egy részét az augusztusi olaszországi földrengés áldozatainak megsegítésére fordítják. A fennmaradó összeget gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó alapítványok kapják.

"Együtt játszottam Maradonával, most már boldogan vonulhatok vissza" - tréfálkozott a 40 éves Totti, az argentin sztár pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a szünet előtt összeveszett a pályán honfitársával, Juan Sebastian Verónnal.

A mérkőzés előtt a fellépőket audiencián fogadta a katolikus egyház feje, aki a békét jelképező olajfaágat adott át nekik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×